Skip to main content

expose-TNBC

Dit is een plaats voor ons om duidelijkheid te scheppen over triple-negatieve borstkanker met echte verhalen, informatie en bronnen. Door de realiteit van deze kanker bloot te leggen, kunnen we er allemaal alleen maar sterker uitkomen.

“Ik heb nog een lange weg af te leggen, maar ik ben nog steeds hier en geef niet op”

- LaToya

arrow-dark-shape Ontmoet LaToya

arrow-dark-shape Ontmoet Katja

Een beter triple-negatieve borstkanker-gesprek aangaan

Of je triple-negatieve borstkanker hebt in een vroeg stadium of in een verder gevorderd stadium, vele vinden het moeilijk om te praten over een leven met kanker. Het is niet ongewoon om je geïsoleerd en emotioneel losgekoppeld te voelen van dierbaren en zorgverleners. Deze Praat Remedies kunnen helpen om emotionele hindernissen te overbruggen en het praten over een leven met triple-negatieve borstkanker te vergemakkelijken.

HEB JE ADVIES VOOR IEMAND DIE NET DEZE DIAGNOSE GEKREGEN HEEFT?

WAT WAS DE MEEST VERRASSENDE VERANDERING IN UW DAGELIJKS LEVEN ALS GEVOLG VAN TRIPLE-NEGATIEVE BORSTKANKER?

arrow-red-shape Triple-negatieve borstkanker gesprekken

Meer over triple-negatieve borstkanker

De ziekte en de behandeling begrijpen, hoe u erbij betrokken kunt raken, waar u hulp kunt vinden.... Deze gids over triple-negatieve borstkanker is gratis beschikbaar. Vul het onderstaande formulier in en stuur het naar ons op. We sturen je de brochure dan zo snel mogelijk toe.

arrow-red-shapeVraag uw visuele gids aan

De uitgever wil de inhoud van de brochure niet online beschikbaar stellen, dus we moeten u de gids per post toesturen.
Door dit aanvraagformulier in te vullen, bevestigt u dat u de privacyverklaring van Gilead hebt gelezen en begrepen.
Gilead bewaart uw gegevens zo lang als nodig is om u de brochure toe te sturen en zal uw gegevens na ontvangst van de brochure verwijderen/vernietigen.
U stemt ermee in dat gezondheidsgegevens kunnen worden afgeleid uit uw verzoek en door Gilead worden verwerkt met als enig doel u de folder toe te zenden.

BE-UNB-0475